



Breakfast and morning activitie	9:30 -	10:00 (30 mins)	Venue: ADE	3, Auditorium Halls 1-3		
Opening remarks			– 10:15 (15 mins)	Venue: ADE	3, Auditorium Halls 1-3	
Looking back, moving forward: Reflecting on Youth Co:Lab			- 11:30 (75 mins)	Venue: ADE	3, Auditorium Halls 1-3	
Youth Co:Lab Summit Rundow	vn	11:30 -	- 12:00 (30 mins)	Venue: ADE	3, Auditorium Halls 1-3	
Networking Lunch		12:00 – 13:30 (90 mins)		Venue: ADE	Venue: ADB, Podium and Haven	
Youth Welcome & Pitch Clinic Session	Strategic Intelligence Hub Session	YEA Session	UNE	OP Session	Citi Meeting	
13:30 – 14:45 (75 mins) Venue: ADB, Innovation Hub	13:30 – 14:45 (75 mins) Venue: ADB, Auditorium 1	13:30 – 14:45 (75 mins) Venue: ADB, Auditorium 2		4:45 (75 mins) PB, Auditorium 3	13:30 – 14:45 (75 mins) Venue: ADB, Meeting Room 1D201	
Networking Break		14:45 – 15:00 (15 mins)				
YSE Storytelling and Pitching Rehearsal Session		Strategic Intelligence Hub Session: Policy Den: Designing Policies for Inclusive Green Entrepreneurship		UNDP-Citi-YEA Session on Inclusive Entrepreneurship		
15:00 – 16:30 (90 mins) Venue: ADB, Innovation Hub		15:00 – 16:30 (90 mins) Venue: ADB, Auditorium 1	15:00 – 16:30 (90 mins) Venue: ADB, Auditorium 3		, ,	
Closing and travel to the dinner venue		16:30 – 18:00 (90 mins)				
Forward From Failure Night		18:00	– 20:00 (120 mins)	Venue: Cita Multifunctio	idines Millenium Hotel Ortigas	

Main Summit Day 1 | 27 June 2024

Opening remarks	10:00 – 11:00 (60 mins)	Venue: ADB, Auditorium Halls 1-3
Youth Co:Lab Talks	11:00 – 12:00 (60 mins)	Venue: ADB, Auditorium Halls 1-3
Networking Lunch	12:00 – 13:30 (90 mins)	Venue: ADB, Podium and Haven
Future Proofing Entrepreneurship	Future Forward: Youth Skills for Regenerative Entrepreneurship	Cultivating the Future: Youth-led Innovation for Climate and Food Security
13:30 – 15:00 (90 mins)	13:30 – 15:00 (90 mins)	13:30 – 15:00 (90 mins)
Venue: ADB, Auditorium 1	Venue: ADB, Auditorium 2	Venue: ADB, Auditorium 3
Networking Break	15:00 – 15:45 (45 mins)	
From Margins to Mainstream: Inclusive Entrepreneurship in Asia and the Pacific	15:45 - 16:45 (60 mins)	Venue: ADB, Auditorium Halls 1-3
Short Break	16:45 – 17:00 (15 mins)	
Philippine Cultural Night	17:00 – 19:00 (120 mins)	Venue: ADB, Staff Hub

Main Summit Day 2 | 28 June 2024

Youth Co:Lab Regional Demo Day	10:00 – 12:00 (120 mins)	Venue: ADB, Auditorium Halls 1-3
Networking Lunch	12:00 – 13:30 (90 mins)	Venue: ADB, Podium and Haven
Closing Remarks	13:30 - 14:30 (60 mins)	Venue: ADB, Auditorium Halls 1-3